Utflykter Excursions

Var i Danmark igår, på zoo i Köpenhamn och sedan körde vi till Dragör och gick runt och tog bilder på de fina husen. Det var riktigt roligt. Idag har jag cyklat till Lund och arbetat med bokskrivandet. Inte konstigt man är trött nu. 🙂

J’étais au Danemark hier, au zoo à Copenhague, et ensuite nous sommes allés à Dragör nous promener et prendre des photos des jolies maisons. Je me suis bien amusée. Aujourd’hui, je suis allée en vélo à Lund pour travailler à nos bouquins. Pas étonnant que je sois fatiguée. 🙂

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på:
Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur:
www.cecile.cc

Det här inlägget postades i Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*