Orkeslös Sans forces

Jag skulle vilja ha orken att skriva, men jag är så trött. Denna vecka har varit mer än intensiv. När jag skulle gå ifrån jobbet idag, trodde jag någon sekund att det skulle vara fredag i morgon, men det är bara torsdag. Snacka om att man börjar bli förvirrad. 🙂
     I måndags hade jag undervisning hela förmiddagen från kl.8 till 12:45 och sedan satt man i möte från kl.13:30 till kl.16:50. Tre olika möten. Efter mötena fick jag ändå fortsätta med det som jag inte hade kunnat hinna med under eftermiddagen, som kopiering av material, skriva in vad vi hade gjort under dagen, och när jag kom hem sedan, uppdaterade jag min hemsida. Det blev en arbetsdag på nästan 11 timmar.
     Igår hade jag inte så många lektioner, men på sen eftermiddag gick jag på teater med en kollega, vilket var mycket trevligt, men jag kom hem efter 21:30. Och i morse hade jag lektion kl.8.
     Jag blev i alla fall glad idag, när en elev sa till mig efter lektionen i morse att lektionen hade varit bra. Det är roligt att få lite feedback.
     I kväll när jag kom hem, satt jag och uppdaterade min hemsida, och skapade övningar på vår lärplattform. Och jag tänkte nu, när jag satt strax efter kl.19 och skapade nytt material, hur man ska få det att gå ihop om ens arbetstid ändras till 40 timmar per vecka, i stället för de 45,5 som jag har idag…
     Nu har jag skrivit mer än vad jag trodde jag skulle orka. 🙂 Jag ska gå och läsa.

Je voudrais avoir la force d’écrire, mais je suis bien fatiguée. Cette semaine a été plus qu’intensive. Quand je suis partie du boulot aujourd’hui, j’ai cru l’espace d’une seconde que c’était vendredi demain, mais ce n’est que jeudi. Je commence à être un peu déboussolée. 🙂
    Lundi, j’ai eu cours toute la matinée, de 8h à 12h45, et ensuite j’ai été en réunion de 13h30 à 16h50. Trois différentes réunions. Après celles-ci, j’ai dû continuer à faire ce que je n’avais pas eu le temps de faire dans l’après-midi, c’est à dire, faire des photocopies, écrire ce que j’avais fait pendant mes cours, et ensuite quand je suis rentrée, j’ai mis mon site à jour. Ce fut une journée de travail de presque 11 heures.
   Hier, je n’avais pas beaucoup de cours, mais en début de soirée, je suis allée au théâtre avec une collègue, ce qui fut très sympa, mais je suis rentrée après 21h30. Et ce matin, j’avais cours à 8h.
   Mais j’ai été contente aujourd’hui quand un élève après le cours est venu me dire que le cours avait été bien. C’est agréable de recevoir un peu de feedback.
   Ce soir, quand je suis rentrée, j’ai mis mon site à jour, et j’ai créé des nouveaux exercices. Et j’ai pensé à l’instant, quand je travaillais après 19h, et créais du nouveau matériel, comment est-ce que l’on pourra faire si le nombre d’heures de travail par semaine change pour 40 heures par semaine à la place de 45h30 à l’heure actuelle…
   Je viens d’écrire plus que je ne pensais. 🙂 Je vais aller lire.

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Att vara lärare Être prof. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*