Tom Vidée

Skulle vilja orka skriva. Men efter dessa senaste intensiva dagar, då känner jag mig mest tom. Har inga idéer just nu. Jag tänker bara på hur min kvällskurs förlöpte idag. Det var så mycket att göra, så mycket att hålla reda på. Åtta olika personer som arbetade med åtta olika uppgifter. Efter min lektion var min enda reflektion: ”Dessa två timmar var lika intensiva som fyra timmars vanliga lektioner.”

Je voudrais avoir la force d’écrire. Mais après ces dernières journées intensives, je me sens vidée. Je n’ai pas d’idées. Je repense à mon cours que j’ai eu ce soir. Il y avait tant de choses à faire, tant de choses à se rappeler et à tenir en mémoire. Huit personnes différentes qui travaillaient à huit choses différentes. Après mon cours, ma seule réflection fût: ”Ces deux heures fûrent aussi intensives que quatre heures de cours normales.”

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Att vara lärare Être prof, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*