Lyckobild Photo chance

Häromnatten, när jag inte kunde sova, gick jag in på min egen hemsida och tittade på gamla bilder. Jag tittade bland annat på bilderna från sommaren 2002, då min lillasyster kom på besök med sin dåvarande pojkvän. Efter deras vistelse här, flög jag med dem ner till Frankrike, för min stora syster var gravid och tanken var att jag skulle närvara när mitt första syskonbarn skulle födas, men min syster gick över tiden, och jag kunde inte stanna längre, så jag åkte hem utan att ha sett bebisen, som föddes två veckor efter min hemresa.
     I alla fall, det här blogginlägget ska inte handla om det, utan om den lyckobild jag lyckades ta från flygplanet, när vi flög över Skåne.
     När jag tittade på bilden häromkvällen, frågade jag Mats var det kunde vara, för det hade jag ingen aning om. Mats kände dock igen platsen, och den här bilden som ni ser, är Sveriges sydligaste udde, Smygehuk.
     Jag hade verkligen tur. Jag tar flygbilder utan att veta vilken plats jag tar. Och av en slump “råkar” jag ta en bild över Sveriges sydligaste punkt.
     Snacka om sammanträffande! 😉

424_Smygehuk
L’autre nuit, alors que je ne pouvais pas dormir, je suis allée sur mon propre site et j’ai regardé des vieilles photos. J’ai regardé entre autre les photos de l’été 2002, quand ma petite sœur est venue nous voir avec son petit ami de l’époque. Après leur séjour ici, je suis partie en avion avec eux pour aller en France, car ma grande sœur était enceinte, et je voulais être présente lors de la naissance de ma première nièce; mais ma nièce ne naquit pas à la date prévue, et je suis rentrée chez moi avant d’avoir vu le bébé qui est né deux semaines après que je sois rentrée.
    Mais cet article ne va pas parler de cela, mais plutôt de la photo que j’ai eu la chance de prendre de l’avion, lorsque nous volions au dessus de la Scanie.
    Quand j’ai regardé cette photo l’autre soir, j’ai demandé à Mats s’il savait où c’était, car je n’en avais aucune idée. Mats a reconnu l’endroit, et cette photo que vous voyez n’est autre que la pointe la plus au sud de la Suède, Smygehuk.
    J’ai vraiment eu de la chance. J’ai pris des photos de l’avion sans savoir le moins du monde quels endroits je prenais en photo. Et comme par hasard, j’ai pris en photo la pointe la plus au sud de la Suède.
    Quelle coïncidence! 😉

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Bilder Photos. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*