Midnatt i Paris Minuit à Paris

Tänkte bara fatta mig kort i kväll, för jag har inte så mycket inspiration för att skriva. Så jag tänkte bara berätta att jag var på bio i lördags kväll och såg Woody Allens nya film, “Midnatt i Paris”. Jag vill bara säga att jag rekommenderar den filmen till alla. Det var en lätt romantisk komedi, men som ändå kräver lite allmänbildning, då man får träffa så många kända konstnärer och författare.
      Jag tyckte att det var trevligt att med endast en biobiljett få resa till en vacker stad, som jag måste erkänna har en viss charm. När vi gick ut från bion, in i Malmös gator, då kändes det så tråkigt helt plötsligt. Inget liv, inga känslor. Men i Paris, så är det alltid magiskt, säger jag, trots att jag aldrig i hela mitt liv skulle vilja bo där. 🙂 Paris är en turiststad för mig. Men det är en vacker magisk turiststad, och filmen slungar dig dit och det ångrar man inte en sekund.

J’ai l’intention d’être brève ce soir, car je n’ai pas beaucoup d’inspiration pour écrire. Alors je vais juste raconter que j’étais au cinéma samedi soir, et j’ai vu le nouveau film de Woody Allen, “Minuit à Paris”. Je veux juste dire que je recommande à tous d’aller voir ce film. C’est une légère comédie romantique, mais qui demande un peu de culture générale, vu que l’on y rencontre beaucoup d’artistes et auteurs connus.
    J’ai trouvé cela très agréable, de pouvoir rien qu’avec un billet de cinéma faire un voyage dans une jolie ville, qui je dois le reconnaître a un certain charme. Quand nous sommes sortis du cinéma, dans les rues de Malmö, j’ai soudainement ressenti un ennui. Pas de vie, pas de sentiments. Mais à Paris, c’est toujours magique, dis-je, alors que je ne voudrais jamais de ma vie y habiter. 🙂 Paris est pour moi une ville touristique. Mais c’est une belle et magique ville touristique, et le film vous y emporte, et on ne le regrette pas une seconde.

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*