Niceville

Niceville

Jag känner mig som Selma Lagerlöf i sin novell “Julklappsboken”. 🙂 I den här novellen berättar hon om hur glad hon känner sig, när hon vet att hon ska få en helt ny bok, som ingen har läst innan. Idag känner jag likadant. Ingen har öppnat den här boken före mig. Den är min. Jag har köpt den. 🙂 Och ska börja läsa den i kväll. Den har fått bra kritik, så jag ser framemot att få läsa dess 478 sidor. 🙂
     Det blir säkert ett nytt blogginlägg när jag har läst den klart. 🙂

Je me sens comme Selma Lagerlöf dans sa nouvelle “Le livre de Noël”. 🙂 Dans ce conte, elle raconte à quel point elle est joyeuse, lorsqu’elle sait qu’elle va recevoir en cadeau un livre que personne n’a lu avant. Aujourd’hui, je me sens comme elle. Personne n’a ouvert ce livre avant moi. C’est le mien. Je l’ai acheté. 🙂 Et je vais le commencer ce soir. Il a reçu de bonnes critiques, et j’ai hâte de lire ses 478 pages. 🙂
     J’écrirai sûrement un nouvel article quand je l’aurai fini. 🙂

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Böcker Livres, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*