Sånt händer ibland Ceci arrive parfois

Tänkte bara skriva i kväll att jag tycker om mitt jobb som lärare. Det är faktiskt det roligaste jag vet. Att vara i klassrummet och bemöta eleverna. Att undervisa. Det är så roligt.
     I morse ville jag slänga ut allting, för jag var så trött på allt som inte handlar om mitt läraruppdrag och som man ändå måste göra. Men sedan mötte jag mina elever och energin var tillbaka. Tack ska ni ha! Trevlig helg!

J’ai juste envie d’écrire que j’aime mon boulot de prof. C’est ce qu’il y a de plus drôle au monde. Être en classe avec ses élèves. Enseigner. C’est super.
      Ce matin, j’avais envie de tout envoyer balader, car j’en avais marre de tout ce que l’on a à faire et qui n’a rien à voir avec ma tâche de prof, et que l’on doit faire quand même. Mais ensuite, j’ai rencontré mes élèves, et l’énergie m’est revenue. Merci à tous! Bon week-end!

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Att vara lärare Être prof, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*