“Tjänstekvinnans son” – “Le fils de la servante”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikväll var jag på bokträff på biblioteket i Arlöv, där vi samtalade kring Strindbergs självbiografiska bok “Tjänstekvinnans son”. Det var mycket trevligt att sitta med några andra (vi var fem tillsammans med den trevliga bibliotekarien) och prata om en bok som vi alla hade läst. Det tycker jag är väldigt roligt att diskutera kring en gemensam bok, för man har alla olika saker att säga om det. Så jag ser framemot nästa träff, om vilken bok det nu blir. Ler

Ce soir, j’étais à un cercle de lecture à la bibliothèque d’Arlöv, où nous avons discuté du livre autobiographique de Strindberg “Le fils de la servante”. C’était vraiment très sympa, de parler avec d’autres (nous étions en tout cinq avec la bibliothécaire) d’un livre que nous avions toutes lu. J’ai trouvé cela vraiment bien de discuter d’un livre commun, car nous avons tous des choses différentes à en dire. J’ai hâte de participer au nouveau cercle de lecture, mais je ne sais pas encore quel livre cela sera. Ler

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Bilder Photos, Böcker Livres. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*