Stolt – Fière

Att vara lärare är lite som att vara förälder. Lika stolt som man är över sina barns första staplande steg och hur de lär sig att tala, blir jag stolt över mina elever när jag ser deras språkutveckling, och när jag upptäcker att de använder det jag har lärt dem på lektionerna. Det är roligt att vara lärare. Jag måste bara säga att jag älskar mitt jobb. Det är det bästa jag vet!

Être prof, c’est un peu comme être parent. Aussi fier que l’on est des premiers pas de ses enfants et de leur apprentissage du langage parlé, je le suis de mes élèves quand je vois leurs progrès, et quand je découvre qu’ils utilisent ce que je leur ai appris pendant les cours. C’est drôle d’être prof. Je veux juste dire que j’adore mon travail. C’est ce qu’il y a de mieux!

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Att vara lärare Être prof, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*