Ett leende – Un sourire

Häromdagen på Facebook hittade jag följande bild, och jag tyckte att den beskrev mig perfekt.

L’autre jour sur Facebook, j’ai trouvé cette image, et j’ai trouvé qu’elle me décrivait parfaitement.

Här kommer den svenska översättningen av det som finns på bilden.

Ge mig ett leende

Ett leende är marknadens billigaste medicin, och dessutom fungerar det alldeles utmärkt med kärlek… ett leende gör andra glada, får andra att le, sätter glädje i ditt hjärta ♥, lyser upp ditt ansikte, gläder en att ge och att få, leendet är aldrig långt ifrån skrattet och JAG ÄLSKAR ATT LE.

Sourire

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Bilder Photos, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*