Semester

Ibland kan jag känna att jag är så trött på den här outtalade avundsjukan som hänger i luften, på att vi lärare går på semester före alla andra. Men när ska folk begripa att för att få gå på semester tidigare och för att få en längre ledighet så jobbar man 5,5 timmar mer varje vecka! Vem av alla dessa avundsjuka människor arbetar övertid varje vecka och samlar på sig lite extra ledig tid? Jag blir väl inte avundsjuk när de tar ut semesterdagar mitt i terminen när man själv aldrig är ledig, inte ens på helgerna då man sitter och arbetar med rättningar och förberedelser.

Nej, nu ska jag inte tänka på alla dessa avundsjuka människor som inte fattar något, utan jag ska njuta av min välförtjänta semester! Ler

Trevlig sommar allihopa!

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Att vara lärare Être prof, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*