Ny cykel – Nouveau vélo

Efter mycket om och men, och lite sorg i hjärtat fick jag lämna min gamla trotjänare som hade servat mig i elva år, men i gengäld fick jag en ny personlig cykel, som jag hoppas kommer att följa med mig i många år framöver. Ler

Après beaucoup de si et de mais, et avec un peu de chagrin au cœur, j’ai dû quitter mon chevalier servant qui m’avait servi pendant 11 ans. À la place, j’ai eu un nouveau vélo personnalisé, qui je l’espère va me suivre pendant de nombreuses années. Ler

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som tur var, kunde jag få behålla min sköna sadel från min gamla cykel. Det är jag mycket glad över. Ler

Heureusement, j’ai pu garder la selle confortable de mon ancien vélo. Et j’en suis bien contente. Ler

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu är det bara att cykla för glatta livet. Blinkar

Maintenant, je n’ai plus qu’à pédaler à toutes jambes. Blinkar

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*