Livet är underbart – La vie est merveilleuse

Innan jag går och lägger mig, vill jag bara skriva att jag tycker att livet är underbart. Det var fint väder i kväll när jag efter jobbet cyklade till min gamla älskade väninna för att kunna gratulera henne på hennes 85-årsdag. Hon blev riktigt glad av att se mig och vi tillbringade en trevlig stund tillsammans att pladdra. Ler Så jag tycker att livet är fantastiskt! God natt allihopa!

Avant d’aller me coucher, je veux juste écrire que je trouve que la vie est merveilleuse. Il a fait beau ce soir quand je suis partie en vélo après le travail pour pouvoir souhaiter un joyeux anniversaire à mon amie bien aimée pour ses 85 ans. Elle a été très contente de me voir, et nous avons passé un agréable moment ensemble à papoter. Ler Alors je trouve que la vie est fantastique. Bonne nuit à tous!

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*