Överraskning – Surprise

När jag kom hem idag, väntade mig ett paket på mitt skrivbord. Min man hade haft vänligheten att ta mitt pass, för att kunna hämta ut det på posten (jag var ovetande om att ett paket väntade mig, avin kom under dagen). Jag undrade vad paketet skulle innehålla, när jag såg att avsändaren var Studentlitteratur, förlaget som ger ut våra böcker. Jag förväntade mig ingenting från dem ännu.
        Jag skyndade mig att öppna paketet och till min stora överraskning innehöll det lärarhandledningen för boken Arc-en-ciel 8. Jag blev verkligen överraskad och himla glad över att se en del av vårt arbete i tryck. Det är underbart!
Ler

En rentrant à la maison aujourd’hui, un paquet m’attendait sur mon bureau. Mon mari avait eu la gentillesse de prendre mon passeport pour pouvoir aller chercher ce paquet à la poste (j’ignorais qu’un paquet m’attendait, l’avis étant arrivé dans la journée). Je me demandais ce que ce paquet pouvait bien contenir, quand j’ai vu que l’expéditeur était Studentlitteratur, la maison d’édition qui publie nos livres. Mais je ne m’attendais à rien de leur part.
       Je me suis dépêchée d’ouvrir le paquet, et à ma grande surprise, il contenait le livre du professeur qui fait parti de notre livre Arc-en-ciel 8. Cela m’a vraiment fait une bonne surprise, et m’a rendu vraiment heureuse de voir une partie de notre travail imprimée. C’est formidable! Ler

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*