Rättningar – Corrections

Har suttit och rättat i 4 timmar idag. Så jag har arbetat 55 timmar denna vecka. Vad duktig jag är! Ler Det tråkiga är att det aldrig syns någonstans hur mycket vi lärare egentligen arbetar. Men som tur är, så har jag världens trevligaste elever som ger mig så mycket tillbaka.

Je viens de passer 4 heures à corriger. Donc j’ai travaillé 55 heures cette semaine. Je suis vraiment douée! Ler Ce qui est dommage, c’est juste que ça ne se voit nulle part à quel point on bosse, nous les profs. Mais heureusement, que j’ai les élèves les plus sympas du monde, et qui me donnent beaucoup en retour.

avatar

Om admin

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Att vara lärare Être prof, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*