Utställning – Exposition

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag är stolt över mina elever som har fått ställa ut sina bokrecensioner på biblioteket. Bibliotekarien Pia presenterar olika böcker för mina elever i början av varje termin, och det är andra gången som mina elever får skapa en kort recension på en A4-sida om boken som de har läst under terminen och som ställs ut på biblioteket; en del av böckerna hade de fått tips av Pia i början av terminen.
      Pia sa till mig idag, att flera personer hade tittat på utställningen och varit intresserade av böckerna. Någon var till och med imponerad över vilka böcker mina elever får läsa. För det är inga enkla böcker på lätt svenska. Ler
      Därför är jag stolt över mina elever!

Je suis fière de mes élèves dont les comptes-rendus de livres sont exposés à la bibliothèque. Pia, la bibliothécaire, présente différents livres chaque semestre à mes élèves. C’est la deuxième fois que mes élèves écrivent un compte-rendu d’une page sur le livre qu’ils ont lu pendant le semestre et qui est exposé à la bibliothèque; certains livres ont été lus grâce à Pia.
      Pia m’a dit aujourd’hui que des gens avaient regardé l’exposition avec intérêt. Une personne avait même été impressionnée par le genre de livre que lisent mes élèves. Car ce ne sont pas des livres en suédois simplifié. Ler
      Voilà pourquoi je suis fière de mes élèves.

avatar

Om Cécile Tartar Jönsson

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Att vara lärare Être prof, Bibliotek Bibliothèque, Bilder Photos. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*