Läslusta på biblioteket i Åkarp

(Article non traduit en francais.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kväll har jag varit på biblioteket i Åkarp på en kväll i läsningens tecken. Men som till min förvåning började med musik. Två studenter vid Musikhögskolan i Malmö hade bjudits in av biblioteket för att spela musik under kvällen. Här kan ni få höra deras sista låt för kvällen.

Första delen av kvällen började som sagt med musik, och följdes av en mycket duktig ung tjej, precis arton år fyllda, som presenterade två ungdomsböcker. Hon fick ett A i betyg av mig. Ler Hon pratade lagom om handlingen, berättade om sina egna tankar kring boken och det var intressant att lyssna på henne. Sedan presenterade en av bibliotekarierna två andra böcker.
       Efter dessa två presentationer följde en paus, då vi blev bjudna på glögg, pepparkakor och saffranslängd. Mycket gott var det. Efter pausen blev det musik igen och två andra bibliotekarier presenterade vars två böcker.
        Kvällen avslutades med lottdragning, men tyvärr vann min svärmor, som var med mig i kväll, ingenting. Hon hade bara köpt nitlotter. Ler
        Sammanfattningsvis måste jag säga att det var en mycket trevlig kväll, och jag tycker att bibliotekarierna i Burlövs kommun gör ett fantastiskt jobb! Tack för att ni finns och organiserar så trevliga aktiviteter.

avatar

Om Cécile Tartar Jönsson

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Bibliotek Bibliothèque, Bilder Photos. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*