Terminsavslutning – Fin d’année scolaire

5D1_1312_9998-2

Detta år har mina elever skämt bort mig! Jag känner mig som världens bästa lärare. Ler Jag fick så många fina presenter och så många uppmuntrande ord. På bilden kan ni se nästan alla presenter jag fick; en present var så fin, så jag var tvungen att ta den på mig. Därför är den inte med på bilden. Det var ett vackert guldarmband från en underbar elev, som när hon gav det till mig, sa att det var för att jag inte skulle glömma henne. Jag kommer aldrig att glömma dig Anna, även om jag inte hade fått någon present från dig!
        De flesta presenterna har jag fått från elever som slutar hos mig denna termin, därför kan jag inte anklagas för att ha tagit emot mutor. Ler Jag tolkar deras presenter som uppskattning för mitt arbete. Och de fina ord som jag fick höra idag har värmt lika mycket som presenterna.
         Stort tack alla mina älskade och älskvärda elever som har visat sin uppskattning för min insats under året! Alla fina ord Röd ros och alla presenter Present med rosett värmer oerhört! Stort tack för all positiv energi jag har fått från er. Tack för denna termin, tack för detta år. God jul och gott nytt år! Lycka till allihopa, vad ni än gör i framtiden! Kram! Rött hjärta

Cette année, mes élèves m’ont gâtée! Je me sens comme le meilleur prof du monde! Ler J’ai reçu beaucoup de jolis cadeaux et beaucoup de paroles encourageantes. Sur la photo, vous pouvez voir presque tous les cadeaux que j’ai reçus; l’un des cadeaux était si joli que je n’ai pas pu résister à me le mettre. C’est pour cela qu’il n’est pas sur la photo. C’était un beau bracelet en or, qu’une élève formidable m’a offert en me disant que c’était pour que je ne l’oublie pas. Je ne t’oublierai jamais, Anna, même si tu ne m’avais pas offert de cadeaux!
         La plupart des cadeaux m’ont été offerts par des élèves qui ont fini leurs formations avec moi, donc je ne peux pas être accusée d’avoir accepté un pot-de-vin. Ler J’interprète leurs cadeaux comme une appréciation de mon travail. Et les gentilles paroles que j’ai entendues aujourd’hui m’ont réchauffé le cœur autant que les cadeaux.
          Un grand merci à tous mes élèves bien aimés et aimables, qui m’ont montré leur estime envers mon travail cette année! Toutes les paroles agréables Röd ros et les beaux cadeaux Present med rosett me réchauffent le cœur! Un grand merci pour toute l’énergie positive que vous m’avez apportée. Merci pour ce semestre, merci pour cette année. Joyeux noël et bonne année! Bonne chance à tous, quoique vous fassiez dans l’avenir! Bises! Rött hjärta

avatar

Om Cécile Tartar Jönsson

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Att vara lärare Être prof, Bilder Photos. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*