Presenter från hjärtat – Cadeaux venant du cœur

Som lovat i mitt förra inlägg, kommer här bilden på den hjärtformade krukan som jag fick av en elev, vars fina ord värmde mig ännu mer än presenten. Rött hjärta Bakom krukan står en mycket vacker orkidé, som jag också fick från en elev. Rött hjärta Tack till er båda för de vackra blommorna.

Comme promis dans mon article précédent, voilà les photos du pot en forme de coeur, que j’ai reçu de mon élève, et dont les mots gentils m’ont réchauffé le cœur bien plus que le cadeau. Rött hjärta Derrière le pot, se tient une belle orchidée aussi offerte par une élève. Rött hjärta Merci à toutes les deux pour ces deux jolis cadeaux.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

avatar

Om Cécile Tartar Jönsson

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Att vara lärare Être prof, Bibliotek Bibliothèque, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*