Att utveckla sitt språk

(Article non traduit en français.)

Jag satt precis vid köksbordet och bläddrade i den här tidningen som utges av Region Skåne och som landar i brevlådan då och då. Ler 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu tänkte jag tillbaka på den tid då jag lärde mig svenska. Jag satt och läste allt som jag hittade. Och den här tidningen (bland andra) är faktiskt bra att läsa, om man vill läsa om diverse ämnen och lära sig nya ord. Så kasta inte de gratis tidningar eller reklam ni får i brevlådan, utan läs dem och kanske lär ni er något nytt. Ler

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

avatar

Om Cécile Tartar Jönsson

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Att vara lärare Être prof, Bilder Photos, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*