En dags utflykt på cykel – Une journée d’excursion en vélo

Klockan 7:40 i morse, torsdag den 5:e maj, hoppade vi på våra cyklar, för att cykla ner till Falsterbo, men vi kom bara nästan dit. Ler För ett litet projekt behöver jag lite finare sand, som jag vet finns på några stränder i sydvästra Skåne; därför hade jag tänkt länge på att ta mig dit på cykel, och idag var väderförhållandena perfekta så vi cyklade ner. Vi hamnade på stranden i Kämpinge, och jag fick den sand jag ville ha. Det blev en resa på drygt 37 km enkel väg, vilket tog nästan två och en halv timme, med medvind dit. Ler Totalt blev det en utflykt på nästan 76 km på cykel idag, med drygt fyra timmar och fyrtio minuter effektiv tid på sadeln. Vädret var underbart och jag är supernöjd över hur dagen fortgick. Nu i kväll är man bara lite trött i benen, men det har verkligen varit en underbar dag. Här nedan kan ni se de bilder jag tog under dagen.

À 7h40 ce matin, jeudi 5 mai, nous avons chevauché nos vélos, pour faire une excursion à Falsterbo, mais on n’est pas allé si loin. Ler Pour un petit projet, j’ai besoin de sable fin, que l’on trouve sur quelques plages au sud-ouest de la Scanie; pour cela, j’avais prévu depuis longtemps de m’y rendre en vélo, et aujourd’hui le temps était parfait pour une excursion, donc nous nous y sommes rendus. Nous sommes allés à la plage de Kämpinge, et j’ai pris le sable dont j’avais besoin. Ce fut un voyage de 37 km aller simple, ce qui nous prit environ deux heures et demi, avec le vent dans le dos. Ler En tout, nous avons fait aujourd’hui presque 76 km en vélo, avec en tout un peu plus de quatre heures quarante sur notre selle. Le temps était magnifique et je suis super contente de ma journée. Maintenant, j’ai juste un peu mal aux jambes, mais ce fut une journée fantastique. Ci-dessous, vous pouvez voir les photos que j’ai prises aujourd’hui.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÅkarp, 7h45. Mats tittar på kartan.
Mats regarde la carte.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Malmö, och på landet någonstans på vägen.
Malmö, et quelque part sur la route.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Äntligen framme, efter 37 km på sadeln.
Enfin arrivés, après 37 km sur la selle.

20160505_11072820160505_11084020160505_11011320160505_110139

***
Efter strandbesöket, cyklar vi vidare för att hitta en restaurang att inmundiga lunchen på.
Après la plage, nous repartons pour trouver un restaurant où déjeuner.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi tar en glass för att få energin att cykla de sista 35 km hem,
men det verkar inte hjälpa Mats.
Ler
On prend une glace pour avoir l’énergie de faire les 35 km pour rentrer,
mais ça n’a pas l’air d’aider Mats. Ler

OLYMPUS DIGITAL CAMERA       OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi stannar längs Lundavägen i Arlöv för att ta en bild
med de vackra blommande träden i bakgrunden.
Nous nous arrêtons à Arlöv, pour prendre une photo
avec les beaux arbres en fleurs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äntligen hemma igen!
Enfin rentrés à la maison!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

avatar

Om Cécile Tartar Jönsson

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Bilder Photos, Utflykter Excursion. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*