Vilken dag! – Quelle journée!

160815 årets arbetslag  20160815_190927

160815 årets arbetslag motivering

Den här dagen, måndag den 15/8 2016, har varit i överraskningarnas tecken. Under eftermiddagen blev vi i mitt arbetslag utnämnda till årets arbetslag i Burlövs kommun, och när jag kom hem väntade på mig tre vykort. Jag hade också cyklat till Malmö i underbart soligt väder. Så det blev en strålande dag. Nu är jag redo för ett nytt spännande läsår! Ler

La journée d’aujourd’hui, lundi 15/8 2016, a été sous le signe des surprises. Cet après-midi, avec mon équipe de travail, nous avons été nommé l’équipe de travail de l’année de la commune de Burlöv. Et quand je suis rentrée ce soir, trois cartes postales m’attendaient. J’ai aussi pu aller en vélo à Malmö sous un soleil magnifique. Ce fut une journée radieuse. Je suis prête pour une nouvelle année scolaire palpitante. Ler

avatar

Om Cécile Tartar Jönsson

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Att vara lärare Être prof, Bilder Photos. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*