Möte med Betterglobes grundare

(Article non traduit en français)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För nästan exakt ett år sedan fick jag chansen att träffa två fantastiska människor.  Rino Solberg, grundaren till Betterglobe och hans underbara fru, Julie Solberg, grundaren till Child Africa. Två människor som arbetar för att världen ska bli en bättre plats. Jag är stolt över att jag ett år senare har blivit ambassadör för Betterglobe och har ett fadderbarn via Child Africa. Om drygt en vecka, tisdag den 8/11, kommer jag att få möjlighet att träffa dem igen, på ett av Betterglobes informationsmöte i Malmö.

Om du som läser detta också vill  göra gott och bidra till en bättre värld samtidigt som du tjänar pengar, kan du kontakta mig på betterglobe@cecile.cc, eller anmäla dig till informationsmötet på den här sidan: http://www.betterglobesverige.se/mote/index.php?id=266

Om du vill veta mer om Betterglobe, kan du gå till deras hemsida, eller läsa mitt blogginlägg här: “Det började med en banan, det slutar med ett träd: Betterglobe”.

Hoppas vi ses i Malmö den 8/11!

avatar

Om Cécile Tartar Jönsson

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Bilder Photos, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*