Dagens språk-café

Tusen tack till alla som kom till dagens språk-café idag. Alla mina fastlagsbullar försvann. Smile Så jag tar det som ett kvitto på att de var goda. Här är i alla fall en bild på dem.

5D1_1702_9572

På söndag den 19/2 kommer vår lokala hyresgästförening att hålla sitt årsmöte, och jag hoppas att de fortsätter sitt arbete på vårt område, så att jag kan fortsätta med mitt språk-café. Så fort jag vet hur det blir med det, återkommer jag. Till dess önskar jag dig som läser detta en riktigt härlig dag. Vi hörs! Red heart

avatar

Om Cécile Tartar Jönsson

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Bilder Photos, Språk-café. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*