40 år – 40 ans

20170412_134620

Idag fyllde jag och firade 40, och jag har haft en underbar dag med tårta, beställd från Tårtrummet i Åkarp, vilken avnjöts i sällskap av mycket goda vänner.
     
Det känns inte annorlunda idag än då jag fyllde 20, för 20 år sedan. Smile Enda skillnaden är att jag fortfarande nu är 20 år gammal med 20 års nyttiga erfarenheter och är mycket klokare än för 20 år sedan.
     
Jag har fått många fina presenter, men de bästa presenterna kom från de vänner som valde att köpa donationspaket hos Betterglobe, därför att den här presenten gläder mig tre gånger. Jag blir glad, för det första därför att tack vare donationspaket får barn möjlighet att gå i skolan, människor får arbete och det är bra för miljön; för det andra därför att den personen som har köpt träd i sitt eget namn kommer att få avkastning på sina träd; för det tredje därför att jag har fått present som gör nytta för andra.
     
Tack alla ni som kom och gratulerade mig. Tack alla ni som inte kunde komma, men gratulerade mig också på min 40-årsdag. Nu ser jag verkligen fram emot de nästa kommande 40 åren.

Red heart

      Aujourd’hui, j’ai eu et fêté 40 ans, et j’ai passé une excellente journée en compagnie de nombreux amis très chers à déguster un gâteau commandé à la pâtisserie de Åkarp, Tårtrummet.
      Je ne ressens aucune différence comparé au jour où j’ai eu 20. Smile La seule différence, c’est que j’ai maintenant encore 20 ans, mais avec 20 ans d’expériences, et je suis beaucoup plus sage qu’il y a 20 ans.
      On m’a offert beaucoup de cadeaux aujourd’hui, mais le plus beau cadeau que j’ai reçu, vient de mes amis qui ont choisi d’acheter un paquet donation à Betterglobe, car ce cadeau me fait plaisir trois fois. En premier lieu, parce que grâce à ce paquet donation des enfants ont la possibilité d’aller à l’école, cela crée des emplois et c’est bien pour l’environnement. Deuxièmement, car la personne qui a acheté des arbres aura un rendement pour ses arbres ; et troisièmement, car cela me fait plaisir de recevoir un cadeau qui est utile à d’autres.
      Merci à tous qui êtes venus me voir aujourd’hui et qui m’avez souhaité un joyeux anniversaire. Merci à tous qui n’ont pas pu venir, mais qui m’ont souhaité un joyeux anniversaire aussi pour le jour de mes 40 ans. Je me réjouis d’avance de voir venir les 40 prochaines années.

Red heart

avatar

Om Cécile Tartar Jönsson

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Bilder Photos, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 40 år – 40 ans

  1. avatar Susanne Frank skriver:

    Och efter att jag grattat dig på Fb kollade jag min Fb och ser att du blev ordentligt firad. Så glad jag blir för din skull☺????!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*