Informationsmöte med Betterglobe

(Article non traduit en français, mais ici, vous pouvez lire un article précédent sur BetterGlobe en français.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På tisdagen var jag, tillsammans med mina kollegor från skolan, på en studiedag med olika föreläsningar i Malmö. Det blev många intressanta ämnen som togs upp under dagen, men jag fick något extra tänkvärt med mig därifrån, och det var den här bilden, som en av föreläsarna visade. Då kom jag att tänka på ett fantastiskt företag som jag är ambassadör för och som jag vill att fler ska lära känna: BetterGlobe.

Alla vill ha en förändring. Men ingen vill förändra sig själv och ännu färre vill leda förändringen. Men BetterGlobe är ett företag som både vill förändra och vill leda den här förändringen att:

   • Fler människor får möjligheten att lyfta sig ur fattigdom
   • Fler barn får gå i skolan och fler föräldrar får jobb
   • Fler små företag kan startas med hjälp av mikrolån
   • Göra gott för miljön genom att träd planteras och erosion minskas
   • Bönderna på plats tjänar mer pengar på sin befintliga mark
   • Ge kunder möjlighet att investera etiskt, hållbart och långsiktigt

Ovanstående punkter har BetterGlobe som mål. Och jag är stolt att vara en del av det. Men vi behöver vara fler.

På tisdagen den 16/5, kommer det att vara ett informationsmöte med BetterGlobe i Malmö. Vill du veta mer, kontakta mig på: betterglobe@cecile.cc, eller så kan du anmäla dig här: http://www.betterglobesverige.se/mote/index.php?id=292 (Ange då gärna mitt namn Cécile Tartar Jönsson när du anmäler dig, så kommer jag att bli din kontaktperson för BetterGlobe).

Om du som läser detta blogginlägg befinner dig någon annanstans i Sverige än i Skåne, finns det andra informationsmöten på andra platser:

Här i ett tidigare inlägg har jag berättat lite mer om BetterGlobe. Läs gärna det:

Better Globes avkastning – Rendement de Better Globe

I det här klippet kan du kort få veta mer om vad BetterGlobe är:

 

 

Och här kan du få lyssna på BetterGlobes grundare Rino Solbergs TED-talk.

 

Vi hörs och ses!

avatar

Om Cécile Tartar Jönsson

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Betterglobe, Bilder Photos, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*