En kort fråga – Une petite question

En kort fråga till dig som läser detta inlägg. Tror du som jag att miljöfrågor är viktiga? Tror du som jag att vi tillsammans skulle kunna göra världen till en bättre plats om vi alla samarbetade och älskade varandra? Om du tror som jag, gilla bara mitt inlägg. Red heart 
Kommentera gärna om du vill.

Une petite question à toi qui lis ce message. Crois-tu comme moi que l’environnement est important? Crois-tu comme moi que l’on pourrait faire de ce monde un meilleur endroit si l’on coopérait et si l’on s’aimait tous? Si tu crois comme moi, clique sur J’aime. Red heart
Et commente volontiers si tu veux.

avatar

Om Cécile Tartar Jönsson

Vill ni veta mer om mig, kan ni läsa mer på: Si vous voulez en savoir plus sur moi, allez sur: www.cecile.cc
Det här inlägget postades i Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*