Dålig karma

(Article non traduit en français, mais je recommande ce livre de Davie Safier “Maudit karma”)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kim Lange är Tysklands mest populära programledare till politiska pratshower. Hon skyr inga medel för att uppnå sina mål. Hon är mer upptagen av sig själv än av sin egen familj, som hon prioriterar mindre och mindre. Hon bedrar till och med sin man. Summan av det hela innebär att hon bara har samlat dålig karma under sitt liv. Och det får ödesdigra konsekvenser, när hon plötsligt dör samma kväll som hon har blivit utsedd till Tysklands bästa programledare.
       Hennes dåliga beteenden gör att hon återföds som arbetsmyra i en myrstack. För att kunna få ett bättre liv och återfå sin familj, måste hon samla god karma, för att kunna återfödas till ett högre stående djur. Kommer hon att lyckas? Det får ni veta om ni läser den här roliga och spännande boken.
        Den är både lättläst, roande, men också tänkvärd. Man måste faktiskt tänka på att livet kan tas ifrån en när som helst, och därför ska man alltid behandla sina medmänniskor med respekt och älska dem som står en nära. En trevlig liten bok, som jag rekommenderar varmt.

Det här inlägget postades i Bilder Photos, Böcker Livres, Tankar Pensées. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *